Elämässä on hyvä olla tavoitteita!

Elämässä on hyvä olla tavoitteita!

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Helmikuun tilinpäätös


Kuva täältä.

Helmikuu meni pääosin odotetusti. Tulopuolella lisää rahaa tuli lahjoitetuista dollareista jotka vaihdoin euroiksi. Menot sekä ylittyivät että alittuivat suunnitelluista. Liikenteeseen upposi reilu parikymmentä euroa enemmän paikallisliikenteeseen kahdelle vierailupaikkakunnalle. Toiseen korttiin latasin kerralla 20€ koska se oli nettilataamisen minimisumma. Toisaalta käyn tuolla paikkakunnalla säännöllisesti joten tuo ei ollut isokaan satsaus siellä käytettäväksi. Toisella paikkakunnalla käyn harvakseltaan enkä ole sinne paikallisliikenteen bussikorttia vielä hommannut joten sekin lienee edessä jos kesällä sinne menen uudestaan. Kortilla maksaminen bussissa on kuitenkin hieman halvempaa kuin käteisellä suoraan kuskille. Talousmenot ylittyivät vajaalla kolmellakymmenellä eurolla joka menee normaaliin vaihteluväliin. Viihteessä säästin reilut 30€ kun sovittuja tapaamisia olikin vähemmän kuin suunnittelin. Säästöön siirtyi 20€ enemmän kuin olin suunnitellut ja muissa menoissa säästin reilut 30€. Kampaajakäynti ylittyi 17€ kun otinkin vielä leikkauksen värin lisäksi. Budjetista poiketen lainasin kaveripariskunnalle 90€ lääkekuluihin ja maksoin heidän matkalippunsa. Nämä rahoitin säästöistäni eikä se näy tässä laskelmassa. Tyydyttävä lopputulema helmikuun osalta.Tulot
Työeläke -
KELAn eläke -
asumistuki -
Muut: muutos +38,50€
Yhteensä 1340,31€

Menot
Vuokra -
Sähkö -
Puhelin -
Liikenne: muutos +22,60€
Terveydenhoito -
Vakuutus -
Talous: muutos + 27,05€
Viihde: muutos -31,80€
Säästöön: muutos +20€
Kampaaja: muutos +17,35€
Muut: muutos -42,12€
Menot yhteensä 1311,04€

Tulot miinus menot +29,27€

8 kommenttia:

 1. Hienosti kyllä oot budjetissa pysynyt, jos jossain menee vähän yli niin toisaalla taas tulee alitusta. Balanssi säilyy :) Kunpa itse pystyisin samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä tuloilla on vähän pakko pysyä. Sitten löysäilen siinä kohtaa kun käytän viihteeseen suunnitellut rahavarat. Näin ei tule oloa että joutuu joka asiasta tinkimään. Jos on liian rankkaa ei ole enää kenelläkään hauskaa. Toivottavasti sinä löydät oman tasapainosi!

   Poista
 2. Jee Salka, oot mun talousidoli. Ihailtavaa tosiaan tuo budjetissa tasapainoilu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö hö, enpä ole koskaan ajatellut olevani kenellekään idoli. :) Mukavaa jos edes tällä tavalla sinulle! :D :D

   Poista
 3. Oi... <3


  Mumma sanoi aina että hyvä antaa vähästään
  mutta paha ei paljostaankaan.

  Sinä olet ehdottomasti sellainen hyvä ihminen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aika hyvin sanottu sun mummaltas Una. Mutta tottahan se usein on. Se että olenko minä hyvä ihminen, niin haluan ajatella olevani tarpeeksi hyvä. Olen sitä minäkin mokaillut aikoinaan mutta pyrin olemaan hyvä ja kunnollinen ihminen.

   Poista